Hírmorzsák 2022-10-03 (9:00)

Tyler Herro 130 millió dollárért hosszabbít a Heatnél. Bruno Fernando 4 éves szerződést kapott a Rocketstől. Calvin Booth új szerződést írt alá Denverben. Sterling Brown szabadlistára került a Thundertől. A Knicks vezetői jelentős javulásra számítanak a csapattól. Gordon Hayward térdsérülés miatt nem játszott. Anthony Davis hátproblémákkal küzd. Ben Simmons a 76ers ellen mutatkozhat be a Netsben.

Adrian Wojnarowski (ESPN jelentette, hogy Tyler Herro és a Heat megegyeztek az idő előtti hosszabbításról. A negyedik szezonját kezdő hátvéd új megállapodása a 2023/24-es idénytől lép életbe, 4 évre 120 millió dollárt garantál, de bizonyos feltételek teljesülése mellett ez az összeg elérheti a 130 milliót is. Herro a hatodik játékos, aki a 2019-es draftosztályből idő előtti hosszabbítást írhatott alá, ennek a határideje október 17-e – akivel eddig nem jön össze a megegyezés, az korlátozott szabadügynök lesz 2023 nyarán.

A Rockets a minap csinált two-way megállapodást Bruno Fernando nem garantált szerződéséből, de úgy tűnik, hogy komolyabban számolnak a centerrel, mert most 4 éves, 10,9 millió dollárt érő szerződést kötnek vele.

Mike Singer (The Denver Post) számolt be róla, hogy a Nuggetsnél Calvin Booth új szerződést kap, miután a nyáron átvette a csapat vezetőségének az irányítását a Timberwolveshoz távozó Tim Connelly-től. Az újságíró úgy tudja, hogy az új megállapodás minimum a 2024/25-ös idény végéig a csapatnál tartja a szakembert, és a vezetőség legtöbb tagja szintén eddig érvényes hosszabbítást kapott Denverben.

Változás történt a Thunder keretében, szabadlistára került Sterling Brown, az ő felszabaduló helyét Sacha Killeya-Jones kapta meg.

Ian Begley (SNY.tv) úgy tudja, hogy a Knicks vezetőségében nagy befolyással rendelkező személyek arra számítanak, hogy a csapat jelentős előrelépést tesz majd az előző idényhez képest. A Knicks tavaly 37-45-tel zárt, ráadásul az All-Star szünet idején Leon Rose döntésén múlt csak, hogy nem rúgták ki Tom Thibodeau-t, de az edző úgy nyilatkozott a minap, hogy nem érez nyomást. Úgy gondolkodik, ha az ember minden tőle telhetőt elvégez a munkájával, akkor annál többet nem tehet, és emiatt ő sosem érzett nyomást, most is csak arra koncentrál, hogy a csapata felkészüljön.

Gordon Hayward tegnap este nem lépett pályára a Celtics ellen, mivel a Hornets egyik edzésén beütötte a térdét, és inkább úgy döntöttek a csapatnál, hogy pihentetik a sérült testrészt. A Lakers sérültlistáján Anthony Davis neve tűnt fel, ő hátproblémákkal küzd, de valószínűleg ettől függetlenül játszani fog ma este a Kings ellen. Szintén játszani fog ma este Ben Simmons is, végre bemutatkozhat a Netsben, és teheti ezt az előző csapat, a 76ers ellen.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus