Hírmorzsák 2022-11-25 (9:30)

Patrick Beverley-t három meccsre eltiltotta a liga. CJ McCollum a COVID-protokoll alá került. LeBron James visszatérhet, Kawhi Leonard és Paul George nem. TJ Warren már 3 a 3 ellen edz. A GSW-t is érdekli Jae Crowder? Jaylen Brown szeretne a játékra koncentrálni. 

Patrick Beverley hárommeccses eltiltást kapott az NBA-től. A Lakers hátvédje Deandre Aytont lökte meg hátulról a Suns elleni mérkőzésen, a liga tájékoztatása szerint pedig a büntetés mértékében az is szerepet játszik, hogy Beverley-nek milyen múltja van a sportszerűtlen megmozdulások terén. Az irányító a péntek-szombati Spurs elleni back-to-backet, valamint a hétfő, Pacers elleni hazait fogja emiatt kihagyni.

A koronavírus-protokoll alá került CJ McCollum: a New Orleans Pelicans hátvédje csütörtökön "járt így", a pénteki meccset biztosan kihagyja, a továbbiak majd a teszteredményeitől függnek.

Nem játszhat Kawhi Leonard és Paul George sem: a Clippers sztárpárosa továbbra sem egészséges, ahogy arról tegnap is beszámoltunk, nincs megjelölt időpont a visszatérésükre. Tyronn Lue azt most megerősítette, hogy a mai, Denver elleni rangadón egyikük sem lehet ott a parketten

Visszatérhet viszont LeBron James, a hírek szerint ma este öt kihagyott mérkőzés után ott lesz San Antonióban a Lakers keretében.

Közeledik a visszatéréshez TJ Warren. A kiscsatár utoljára közel két éve, 2020 decemberének végén játszott mérkőzést, amikor nem konkretizált lábsérülése miatt kidőlt - négy meccs után véget ért neki az a szezon, aztán kihagyta a teljes tavalyit, és egyelőre most sem áll rendelkezésre. Az idő közben a Pacerstől a Netshez igazoló játékos viszont jelenleg 3 a 3 elleni edzéseken vesz részt, és bár nincs még időpont arra, hogy mikor térhet vissza, de ez jelentős előrelépés az eddigiekhez képest - persze az nagy kérdés, hogy ennyi kihagyás után mit várhatnak tőle Brooklynban.

A Yahoo! Sports beszámolója szerint a Golden State Warriors is érdeklődik Jae Crowder iránt. A Phoenixből mindenképpen elvágyódó rutinos erőcsatár/kiscsatár iránt van kereslet, de több hírforrás szerint is többcsapatos cserében válthat klubot - a GSW is benne lenne egy ilyen üzletben, a gyenge szezonrajt után felmerült a címvédőnél, hogy Crowder képességeire, rutinjára lenne szükség.

Jaylen Brown, a Boston Celtics játékosa arról beszélt, hogy annyi minden történik most a pályán kívül, annyi mindenre kell figyelni, és akkora a zaj, hogy az már negatív hatással van a pályán nyújtott teljesítményére. A Kyrie Irving-ügy (amivel kapcsolatban ő is véleményt formált, kiállt Irving mellett), a különböző elvárásoknak való megfelelés, a közösségi média kicsit dekoncentrálttá tette, ami a Dallas ellen megnyert rangadó során szerint több eladott labdát is okozott nála - most már szeretné lezárni a pályán kívüli cirkuszokat, és csak a játékra figyelni, de régóta szeret és akar is segíteni a közösségén, és tenni azért, hogy békésebb, szeretetteljesebb legyen a környezet. Ezzel együtt szerinte ha a pályán kívül minden rendben van és a megfelelő kerékvágásban halad, akkor a pályán is jól alakulnak dolgok.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus