Hivatalos a szezon első felének menetrendje

Az NBA kihirdette a szezon első felének menetrendjét - az összes csapat pályára lép az első két nap valamelyikén.

A liga kihirdette a szezon első felének menetrendjét.

Arról volt már szó pár napja, hogy az első napon a Los Angeles Lakers a Los Angeles Clipperst, míg a Brooklyn Nets a Golden State Warriorst fogadja. A második napi Celtics-Bucks és Suns-Mavericks mellett még 11 mérkőzést rendeznek majd december 23-án - az összes csapatot láthatjuk az első két nap során. December 24-én szokás szerint szünet van a ligában, majd jön a karácsonyi öt mérkőzés, amiről szintén esett már szó korábban.

Lesznek természetesen nagyobb "hazatérők". Montrezl Harrell például rögtön a nyitónapon játszik majd volt csapata ellen, Kyrie Irving december 25-én léphet pályára Bostonban, Russell Westbrook január 26-án játszik majd a Wizards-dzal Houstonban, John Wall február 15-én léphet pályára először vendégként Washingtonban, Jrue Holiday január 29-én szerepelhet a Bucksszal New Orleansban, míg Kevin Durant február 13-án térhet vissza a Golden State otthonába - igaz, már San Franciscóba, nem Oaklandbe.

A Bucks január 21-én csap össze a Lakersszel, a Nets február 18-án fogadja az aranysárga-lilákat, a döntő visszavágójára pedig február 20-án kerül sor a bajnok és a Heat között. Lesz egy érdekes Clippers-Mavs rögtön december 27-én - ez a PO-párharc miatt külön pikantériával bírhat. Két keleti nagyágyú, a Heat és a Bucks back-to-backet játszik majd egymással december 29-én és 30-án, mindkét meccset Floridában rendezik. A Celtics január 6-án látogat Miamiba, január 30-án pedig a Lakerst fogadja.

Az újoncok közül James Wiseman a nyitónapon kezd a Warriorsszal, Anthony Edwards a Detroit Pistons ellen lép majd pályára a második napon, LaMelo Ball és a Charlotte Hornets pedig a Cleveland Cavalierst fogadja december 23-án. Január 8-án csap össze a Hornets és a Pelicans - LaMelo és Lonzo Ball egymás ellen.

A teljes, csapatokra lebontható schedule-t megtaláljátok ezen a linken (a Team Schedules fül megnyitása után a preseasonnél kell átváltani regular seasonre, és akkor jön a menetrend).

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus