Ime Udoka állandó kezdőben gondolkodik

A Boston Celtics új edzője nem szereti az ellenfélhez igazítani a kezdőjét, az állandóság híve.

8 szezon után először nem Brad Stevens vezetésével vágott neki a felkészülésnek a Boston Celtics, helyére az első vezetőedzői megbízatását kapó Ime Udoka érkezett. Udoka Mark Murphynek (Boston Herald) elmondta, hogy nem szereti az ellenfelekhez igazítani a kezdőjét, ő annak a híve, hogy legyen egy állandó ötöse, ami köré lehet építeni.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy kik fogják a Celtics kezdőjét alkotni, az előszezon elején kísérletezgetni fognak a csapatnál, és várhatóan a Miami Heat elleni utolsó meccsen látott felállás lesz az, amelyikkel nekivágnak majd az alapszakasznak is.

A legtöbben úgy számolnak, hogy Jayson Tatum és Jaylen Brown helye mellett Marcus Smart pozíciója is biztos a Celtics kezdőjében, és a hírek szerint Udoka ki fogja próbálni azt a felállást, amiben két magasember, Al Horford és Robert Williams játszik még. Szintén sokan spekulálnak arról is, hogy a nyáron megszerzett Josh Richardson vagy Dennis Schröder kezdeni fog, míg mások arra számítanak, hogy Aaron Nesmith vagy Payton Pritchard találja magát a kezdőben.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus