Jimmy Butler cserét kért a Timberwolvestól

A swingman 1-3 csapatot jelölt meg, akikkel hajlandó hosszabbítani azonnal, ha odacserélik.

Jon Krawczynski és Shams Charania (mindketten The Athletic) jelentették ma este, hogy Jimmy Butler cserét kért a Minnesota Timberwolvestól - a hírek szerint 1-3 csapatot jelölt meg preferált célállomásként, ezekkel az együttesekkel hajlandó azonnal hosszabbítani, amennyiben ezek közül valamelyikhez kerül.

Mint ismert, Butler nem érezte túl komfortosan magát a Timberwolvesnál, pletykálták, hogy a fiatalabb csapattársaival sincs megelégedve, és a múlt héten jött a hír, hogy ezen a héten találkozni fog Tom Thibodeau elnök és vezetőedzővel. Úgy tűnik, nem sikerültek túl jól a megbeszélések, nem jutottak dűlőre a felek, Butler pedig jelezte szándékát - a swingmanért tavaly nyáron cserélt a Minnesota, de jövő nyáron szabadügynök lehet, így ha nem akar hoppon maradni a Timberwolves, még a deadline előtt értékké kell váltania.

A hírek szerint Thibodeau nem akarja elcserélni Butlert - kérdés, meddig köti az ebet a karóhoz, hiszen egy év múlva ingyen távozhat a játékos akárhova.

Az sokatmondó, hogy Andrew Wiggins testvére, Nick annyit írt ki twitterre, hogy "Hallelujah" - annyira nem szomorkodnak Butler felmerült távozása miatt, bár Krawczynski úgy tudja, hogy Butler nem Wiggins vagy Karl-Anthony Towns miatt kérte a cserét, hanem anyagi, szerződésbeli okai voltak ennek.

Adrian Wojnarowski (ESPN) hozta a hírt, hogy a három megjelölt csapat a New York Knicks, a Brooklyn Nets és a Los Angeles Clippers.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus