Joel Embiid és Ben Simmons nem lép pályára az All-Staron

Mindketten ugyanott vágattak hajat, egy fodrász pedig pozitív tesztet produkált. Már nem hívnak be helyettük más játékosokat.

Shams Charania (The Athletic) és Adrian Wojnarowski (ESPN) is jelentette, hogy a Philadelphia 76ers két sztárja kontaktkutatás miatt karanténba kerül, miután kettejük közös fodrásza, vagy a fodrászat egyik dolgozója pozitív tesztet produkált, ők pedig nemrég találkoztak ezzel a személlyel. Egyelőre egy megerősítő teszt eredményére várnak az illető esetében.

Embiid a Team Durant kezdőcentere, Simmons a Team LeBron egyik cseréje, erősen kérdéses a mai játékuk. Mivel Atlantában buborék-szerű a résztvevők elhelyezése, egyikük sem került kapcsolatba más játékosokkal, edzőkkel, és az odaúton sem történt ilyen eset, mivel magángépen repültek. Egyelőre az a döntés született, hogy nem hagyják el a szobájukat és a kötelező médiabeszélgetést a szobájukból bonyolítják le. 

A 76ers vezetőedzője, Doc Rivers, aki a Team Durant edzőjeként van jelen Atlantában, azt nyilatkozta Marc Steinnek (NY Times), hogy a liga döntésére várnak, de nem fűz nagy reményeket két játékosa pályára lépéséhez. 

Frissítés (17:52): a fodrász második tesztje is pozitív lett - hivatalos döntés még nincs, de szinte biztosan ki kell hagyniuk a meccset és karanténba kerülnek. 

Frissítés (17:55): Wojnarowski forrásai szerint a liga nem engedélyezi Embiid és Simmons pályára lépését. 

Frissítés (18:03): Wojnarowski információi szerint már nem hívnak be helyettük új játékosokat az idő rövidsége miatt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus