John Wall biztosan a 2020/21-es szezonban tér majd vissza

A Wizards All-Star irányítója a járvánnyal több időt kapott a felépülésre, de éppen a járvány miatt nem tudja kihasználni ezt a lehetőséget.

Februárban jelentették ki a Wizardsnál, hogy John Wall már biztosan nem játszik az idényben, ezt követően viszont teljesen megváltoztak a körülmények, és több sérült játékoshoz hasonlóan Wallnál is felmerült, hogy a szezon utolsó részének halasztása miatt lehetősége lenne teljesen felépülni. 

Tommy Sheppard GM azonban Candace Bucknernek (The Washington Post) elmondta, hogy tartják magukat az eredeti ütemtervhez, és még csak nem is gondolkodtak el azon, hogy Wall esetleg pályára léphetne a playoffért még harcban álló Wizardsnál. Buckner szerint egyébként is hiába lenne több ideje felépülni, a liga teljes leállítása, az edzőközpontok bezárása abszolút hátráltatja a folyamatot, hiszen Wall nem tud speciális edzéseken visszarázódni a játékba, a bizonytalanság miatt semmiféle "visszaszoktató", fokozatosan növelt terheléssel járó edzésterv nem használható, illetve nem tud lemenni edzeni a G-Ligás csapathoz sem. Wallnak van egy saját kosárpályája és edzőterme otthon, vagyis fizikailag edzésben tud maradni, de a házi kosárpályáról egyedül edzve nem fog visszatérni az NBA-be egy Achilles-szakadásból. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus