"Jordan egy igazi seggfej volt"

Konkrétan féltek tőle a csapattársai.

A The Last Dance továbbra is alaposan megmozgatja a kosárlabda-társadalmat, a most hétvégi részekben Michael Jordan csapattársaival való keménységéről volt szó. Jordan elmondta, hogy az ő mentalitása a minden áron való győzni akarás volt és pontosan ezt várta el a csapattársaitól is - húzta azokat, akik nem akarták, hogy húzzák őket és bizony nem félt elmenni a határig, vagy azon is túl. Mint mondta, ha valaki ezt nem írta, akkor nem számíthatott rá, akkor annak az embernek nem volt helye mellette - ha viszont valaki felnőtt az ő szintjére mentalitásban, akkor nem volt semmi probléma.

"A győzelemnek ára van és a vezérségnek is ára van" - tette hozzá Jordan, aki elmondta, hogy gond nélkül terrorizálta a társait, ha arra volt szükség. Ha valaki csatlakozott a csapathoz, akkor az ő mércéje szerint kellett játszania a játékot, senkitől sem fogadott el kevesebbet.

A társak persze ezt vegyes érzelmekkel fogadták, Will Perdue például kimondta, hogy Jordan "egy igazi seggfej volt" és "sokszor átlépte a határt" a többiekkel, de visszatekintve azért mindenki megérti, hogy mi volt a célja és hogy mit akart ezzel elérni. Azt többen is bevallották, hogy bizony féltek Jordantől, ez a faktor nagyon jelentős volt a csapattársak körében.

Jordan még annyit mondott, hogy ő csak nyerni akart, ennyi a történet és soha nem kért senkitől olyat, amit ő maga ne csinált volna meg, így szerinte ez volt a legjobb módszer - és hozzátette, hogy mivel nyert hat gyűrűt, nehéz megkérdőjelezni...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus