Josh Richardsont nem érdekli, hogy hány dobása lesz a Sixersnél

A Philly dobóhátvédje szerint csak az számít, hogy milyen tehetséges játékosaik vannak és hogy így bajnokesélyesek.

Josh Richardson négy évet húzott le a Miami Heatnél, a szerepe pedig folyamatosan nőtt ebben az időszakban: újoncként húszperces csere volt bő hat pontos átlaggal, tavaly viszont már 16,6 pontot átlagolt 4,1 gólpasszal és 14,1 mezőnykísérlettel, amelyből 6,3 a triplavonalon túlról érkezett. A következő szezont Jimmy Butler helyén, a Philadelphia 76ersnél kezdi meg, ahol Ben Simmons, Tobias Harris, Al Horford és Joel Embiid mellett bizonyára jóval kevesebb labdája lesz majd - ez azonban egyáltalán nem zavarja.

"Ez nem erről szól, nem az számít, hogy hány labdaérintése van valakinek meccsenként, viszont az, hogy ilyen sok tehetséggel játszhatok együtt, az izgalmas. Az ellenfél nem figyelhet túlságosan egy emberre, mert van még négy, aki ugyanúgy meg tudja büntetni. Ilyen srácokkal játszani, mint Ben, Jo, Tobias és Al, nem tudom... izgalmas" - mondta a Miami Heraldnak.

Ami pedig az elcserélését illeti: "Amikor megtörtént és elkezdtem átnézni a dolgokat, már sima volt" - mondta, hozzátéve, hogy elsőre azért kicsit sokkolta a hír. "Amint megláttam a keretünket, izgatott lettem. Szerintem jó esélyünk van rá, hogy megnyerjük Keletet és döntőt játsszunk. Izgatott vagyok amiatt, hogy bajnokesélyesnél játszhatok."

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus