Jusuf Nurkic még legalább két hónapig nem léphet pályára

A több súlyos sérüléssel bajlódó Portlandnek égető szüksége lenne egyik legjobbja visszatérésére, de egyelőre úgy tűnik, hogy erre még várni kell. 

Shams Charania (The Athletic) jelentette, hogy bár a Trail Blazers semmilyen információt nem közöl az előző alapszakasz végén súlyos kettős lábtörést szenvedett kiváló bosnyák center rehabilitációjáról, forrásai szerint Nurkic felépülése jól halad. A Portlandben jelen pillanatban Hassan Whiteside a kezdőcenter, aki nem rossz, de közel sem olyan sokoldalú, mint Nurkic, és tetézi a gondokat, hogy a szezont remek formában kezdő fiatal magasember, Zach Collins vállsérülés miatt dőlt ki hónapokra (a legfrissebb súlyos sérült az Achilles-szakadást szenvedett Rodney Hood).

Collins esetében az All-Star szünet környékére prognosztizálják a visszatérést, és Charaniának azt súgták források, hogy Nurkic visszatérése is ekkor történhet meg leghamarabb - mint ismert, 2020. február 14-16-a között kerül sor a gálára. Vagyis még legalább két nagyon nehéz hónap vár a Trail Blazersre - jelen pillanatban 10-15-tel állnak, ami nem túl jó, viszont szerencséjükre idén annyira sűrű eddig a nyugati középmezőny, hogy még így is csak másfél meccsre vannak a playoff-helyektől. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus