Kevin Durant testvére is szót kért a Draymond - KD vitában

Tony Durant Instagram-sztoriban célozgatott Draymond Green valódi arcára.

A kétszeres címvédő Golden State-nél nem csitulnak az indulatok, hiába nyugtatta a szurkolókat Klay Thompson azzal, hogy néhány győztes meccs, és rendben lesz minden, továbblépnek a felek.

Mint ismert, Green és Durant a Los Angeles Clippers elleni hosszabbításos vereséget követően szólalkoztak össze, az öltözőben is folytatták a szócsatát, ahol Green többször is a "bitch" szót használta KD-vel szemben. Ezúttal Durant testvére, Tony kért szót, kissé sajátos módon, Instagram-sztori formájában - eléggé rébuszokban beszélt, de az teljesen nyilvánvaló, hogy Greennek célozta a bejegyzéseket. 

Véleménye szerint akkor látszik igazán valaki valódi arca, amikor felkapja a vizet, szerinte így már sokkal tisztább a kép (Greennel kapcsolatban). A második írásban figyelmezteti a célszemélyt, hogy vigyázzon, nehogy az emberek rájöjjenek, ki is ő valójában - különös formája a vélemény kinyilvánításának, az tény, de ha Durant megkérdezésével, vagy tudtával mentek ki a sztorik Tony IG-jére, akkor érdekes szezon elé néznek Oaklandben...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus