Kevin Love: Clevelandben akarok lenni, nem máshol

A Cavs magasembere kötődik Clevelandhez és a klubhoz, nem szeretné, ha távoznia kellene. 

LeBron James távozása óta a Cavaliersszel kapcsolatban, hogy elcserélik-e Kevin Love-ot, hiszen bár a magasember értéke jelentősen visszaesett a minnesotai időszakához képest, azért továbbra is egy többszörös All-Starról beszélünk, aki komoly pontmennyiséget és spacinget tud biztosítani jó lepattanózással és egy bajnokesélyes csapatnak értékes szereplője lehetne.

"Én itt akarok lenni, mindig is itt akartam" - mondta erről Love Chris Fedornak, a Cleveland.com újságírójának. "Dönthetnek úgy, hogy teljesen megfiatalítják a keretet és akkor mennem kell, de nyáron egyszer sem hívott az ügynököm azzal, hogy elcserélnek. Persze ettől még az emberek beszélnek arról, hogy itt vagy ott jó lehetnék, de én csak próbálom jól tenni a dolgomat a srácok mellett, mert jó csapatunk van."

Love tavaly egyébként aláírt egy négyéves hosszabbítást a klubbal, majd komolyabb sérülések miatt csak 22 meccsen tudott pályára lépni, azokon is csak 27 percet átlagolt és mivel már 31 éves lett, ha bajnokesélyeshez szeretne igazolni, akkor sokáig nem várhat. Ő azonban nem akar, úgy látja, hogy az új vezetőedző, John Beilein új életet lehel a csapatba és saját magától is egy jó szezont vár.

Hozzátette: bármi is történik, bárhogy is döntenek később, az emberek látni fogják, hogy ő mindig jót akar Cleveland városának, mert ők is jót akartak és jót cselekedtek vele.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus