Kevon Looney nagydöntője véget ért, Thompson játéka kérdéses

Az már biztos, hogy a centerre nem számíthat többet idén a GSW, Thompson viszont mindenképpen játszani akar.

Késett a Warriors sérültjeiről szóló jelentés, ugyanis a csapat gépe nem landolt időben Oaklandben (technikai probléma lépett fel...), de most már hivatalosan bejelentették, hogy Kevon Looney idénye véget ért. A nagyon fontos láncszemnek számító magasember a második meccsen már csak tíz percet tudott pályán tölteni, azóta pedig kiderült, hogy eltört egy csont a bordájánál és határozatlan időre kiesett - újabb csapás a címvédőre még úgy is, hogy DeMarcus Cousins éppen most éledt újjá.

Klay Thompson combhajlító-sérülésével kapcsolatban viszont úgy vélik a klubnál, hogy játékra alkalmas állapotba hozhatják a harmadik meccsre. A dobógép egyelőre kezeléseket kap és meglátják, hogy hogyan javul, az állapota hivatalosan "kérdéses", enyhe húzódása van és bár 100%-os aligha lesz két nap alatt, de mindent megtesznek - az ESPN forrásai szerint a Warriorsnál úgy számolnak, hogy valamelyest bevethető lesz Thompson a következő összecsapáson.

Kevin Durantről egyelőre nincs fejlemény, rajta is dolgoznak, de továbbra sem kapott engedélyt a teljes értékű edzésre, anélkül pedig nem léphet pályára - Andre Iguodalának is vannak gondjai, de őt kezelik és szinte biztos, hogy játszani fog.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus