Kialakult a BIG3 idei döntőjének párosítása

A Power Glen "Big Baby" Davis vezetésével gyűrte le Dr. J. csapatát, a másik ágon pedig Baron Davisék simázták le Gary Payton 3 Headed Monstersét.

A Power 51-49-re verte a Tri-State-et, köszönhetően annak, hogy Glen Davis itt is nagy formában játszott. A Powerben Davis mellett Cuttino Mobley és Corey Maggette volt a vezér, de pályára lépett többek között Chris "Birdman" Andersen is - Nancy Lieberman vezetőedző, aki "civilben" a Kings segédedzője és egyúttal a WNBA történetének legidősebb pályára lépett játékosa, készülhet a döntőre. A Tri-State a tavalyi szezonnál sokkal jobban zárt, de hiába hozta Jermaine O'Neal és Julius Erving a gárdához Amar'e Stoudemire-t és Nate Robinsont és tartotta meg Bonzi Wellst, ez kevésnek bizonyult a döntőhöz. 

A másik meccsen kevesebb izgalom akadt, Andre Emmett úgy döntött, hogy nem ad esélyt, így az ex-NBA-s veteránokkal (Baron Davis, DerMarr Johnson, Drew Gooden, Jason Maxiell, Dahntay Jones) teletűzdelt 3's Company mehet a fináléba. A tavalyi döntős 3 Headed Monsters komoly pofont kapott, a tavalyi MVP Rashard Lewis köré épített NBA-s mag (Reggie Evans, Jamario Moon, Mahmoud Abdul-Rauf, Kwame Brown, Salim Stoudemire, Quintel Woods) valószínűleg nem marad meg jelenlegi formájában. 

A döntőt magyar idő szerint augusztus 25-én hajnali 1-kor rendezik a brooklyni Barclays Centerben.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus