Kyrie Irving a teljes idényt kihagyja

A Boston Celtics irányítójának befejeződött a szezonja, nem fog visszatérni térdsérüléséből sem az alapszakasz, sem a rájátszás során.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette nagyjából 10 perccel ezelőtt, hogy a Boston Celtics irányítója, Kyrie Irving bal térdműtétjét követően ebben a szezonban már nem lép pályára sem az alapszakaszban, sem a rájátszás során.

Irving nem az első hosszútávra kidőlő embere a Celticsnek, amely az utóbbi időben megfogyatkozott - kérdés, mennyire lesznek képesek ezt a PO-ban átvészelni, illetve az még inkább, hogy Irving évek óta húzódó térdproblémáira megoldást jelentett-e, hogy kés alá feküdt és még egyszer fekszik, vagy a továbbiak során is lesznek gondjai ezzel a testrésszel.

UPDATE (19:40): Irving rövid időn belül második térdműtétjére szombaton kerül majd sor, és 4-5 hónapos felépülési idővel lehet számolni. Kivesznek két csavart, amit a 2015-ös döntőben elszenvedett sérülését követő operációnál raktak be a térdébe - az első műtétnél egy bakteriális fertőzést vettek észre az orvosok, amit a csavarok okoztak.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus