Kyrie Irving egyelőre a Nets idegenbeli meccsein sem játszik

A Brooklyn Nets közleménye szerint csak akkor fog Irving lehetőséget kapni, ha minden mérkőzésen számíthatnak rá, és addig a csapat edzéseit sem látogathatja.

A Brooklyn Netsnél sokáig nem tudták, hogy mit kezdjenek Kyrie Irving helyzetével, miután a koronavírus elleni oltást eddig fel nem vevő játékosra nem számíthatnak a hazai mérkőzéseken a New Yorkban érvényben lépő szabályozások miatt, viszont most döntésre jutottak. A csapat általános igazgatója, Sean Marks egy közleményt adott ki, amiből kiderül, hogy addig egyáltalán nem fog Irving a csapatban szerepelni, amíg nem lesz jogosult arra, hogy teljes értékűen részt vegyen az összes mérkőzésen.

Irving így nem fog játszani az idegenbeli meccseken sem, továbbá a csapat edzésein sem vehet részt, mivel senkinek sem engedhetik meg, hogy részidős tagja legyen a csapatnak. Irving hozott egy személyes döntést, amit tiszteletben tartanak, ez ugyanakkor megakadályozza őt abban, hogy teljes mértékben a rendelkezésükre álljon.

A csapat célja nem változott, bajnoki címet akarnak nyerni, és ehhez arra van szükségük, hogy mindannyian ugyanabba az irányba húzzanak. Izgatottak a szezonkezdet miatt, sikeres idényben reménykednek, és szereknék büszkévé tenni a szurkolóikat.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus