Legalább féltucatnyi csapat gondolkodik Ben Simmons megszerzésében

Többek között a Timberwolves, a Raptors és a Spurs sem tett még le arról, hogy megszerezze az ausztrál játékost. Simmons tavaly ősszel annyira biztos volt abban, hogy a Rocketshez cserélik James Hardenért, hogy elment Houstonba új házat nézni.

Keith Pompey (Philadelphia Inquirer) forrásai szerint legalább féltucatnyi csapat annak ellenére sem tett le Ben Simmons megszerzéséről, hogy milyen huzavona alakult ki a játékos és a Philadelphia 76ers között. A Cleveland Cavaliers, a Minnesota Timberwolves és a San Antonio Spurs egyaránt állandó érdeklődőnek számít a nyár eleje óta, mellettük a Toronto Raptors sem tett le Simmons megszerzéséről, ők ugyanakkor csak úgy cserélnének érte, ha közben nem kell feladniuk Pascal Siakamot. A Detroit Pistons és az Indiana Pacers is képben lehet még, de azt nem tudni, hogy jelenleg mennyire komoly ennek a két csapatnak az érdeklődése – mint ismert, a nyár során a Pacers felajánlott egy Malcolm Brogdon köré épülő csomagot, de azt akkor visszautasította a 76ers.

Pompey értesülései alapján bármelyik csapat is szerzi meg végül az ausztrál játékost, az fel fogja oldani a pénzbüntetését és megkapja majd tőlük a teljes fizetését erre az évre. Ugyancsak az újságíró számolt be arról is, hogy Simmons 3 nappal az Atlanta Hawks elleni kiesés után jelezte az ügynökén, Rich Paulon keresztül Elton Brand irányába, hogy nem szeretne a csapatnál maradni, aki ekkor egyből Daryl Morey-hoz fordult. Simmons egyébként Morey tavaly novemberi kinevezését követően azt gondolta, hogy nem marad sokáig a csapat játékosa, biztosra vette, hogy elcserélik James Hardenért, és még elment Houstonba is, hogy házat keressen magának, annyira biztos volt abban, hogy oda fog kerülni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus