Lillard még nem kér cserét a Blazerstől, de a mostani csapat nem elég

A Portland ikonja eljutott odáig, hogy nem tudja, mit tegyen - nyerni akar, a Blazersszel akar nyerni, de ezért a klubnak is tennie kell. 

A pénteki nap folyamán elindult a pletyka, mely szerint Damian Lillard cserét két a Trail Blazerstől és elhagyja eddigi egyetlen NBA-klubját. A játékos aztán a nap végén cáfolta ezt a Team USA edzését követően, de azt nem tagadta, hogy kétségei vannak.

"Jelenleg nem vagyok biztos abban, hogy mit is fogok csinálni. Annyit mondhatok, hogy a szándékaim és a szívem mindig afelé húz, hogy a karrierem végéig a Trail Blazersnél maradjak. Ugyanakkor szerintem idővel eljön az a pont, hogy nyerni akarunk. Én a Trail Blazers mezében akarok nyerni, de mindannyiunknak lépnünk kell ebbe az irányba" - magyarázta Lillard.

"Nem rossz a csapatunk, győztesek vagyunk, de most már sürgősebbé kell tennünk, hogy milyen lépésekkel tudunk jobbak lenni. Jó a város, a szurkolók, sok a pozitívum, de szerintem elértünk oda, hogy oké, ez nem elég. Tényleg bajnokságot akarunk nyerni? Ezért küzdünk? Meg kell tennünk néhány dolgot, hogy megmutassuk, tettekkel kell párosítani a szavakat" - mondta Lillard, aki a vezetőséggel is aktívan tárgyal a csapat nyári lehetőségeiről, terveiről.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus