Lou Williams a Houston Rocketsnél folytatja

A Houston Rockets Corey Brewerért és egy első körös draftjogért megszerezte Lou Williamst a Los Angeles Lakerstől - a liga két legjobb cserejátékosa a texasiaknál van.

Shams Charania és Adrian Wojnarowski (mindketten The Vertical, Yahoo Sports) jelentették, hogy a Houston Rockets Corey Brewert és egy első körös picket cserélt a Los Angeles Lakershez Lou Williamsért cserébe. Sam Amick (USA Today) forrásai szerint a texasiak idei pickje ment az aranysárga-lilákhoz.

Williams a liga egyik legjobb cserejátékosa volt eddig ebben az idényben épp újdonsült csapattársával, Eric Gordonnal együtt - a liga messze legjobb, legalábbis legponterősebb hátvéd-cseresorát alkotják ezzel. Az egyszer már legjobb hatodik embernek választott játékos jövőre 7 millió dollárt keres, de a Rocketsnek még így is jobb, mint Brewer, akit egyrészt nem tudtak használni, másrészt drágább, mint Williams (jövőre 7.6 milliót keres). A Lakers oldaláról természetesen a pick bír jelentőséggel - Rob Pelinka kinevezésével elég komoly rálátásuk van az idén draftra jelentkezőkre.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus