Lou Williams egy "úriemberek klubjában" járt az eltávja alatt

Már visszatért a buborékba, de vizsgálják, hogy mennyi ideig kell karanténban maradnia. 

Több játékos is elhagyta mostanában az orlandói buborékot, többen is családi okokra hivatkozva távoztak - ez engedélyezett, annyi, hogy minden nap negatív tesztet kell produkálniuk az eltáv alatt és amikor visszatérnek, legalább négy napra karanténba kell vonulniuk. Ennek hosszát azonban a liga állapítja meg annak fényében, hogy hol járt az adott játékos, a karantén időtartama akár 14 nap is lehet, ha azt tartják szükségesnek.

Ezt mérlegeli most az NBA Lou Williams ügyében is, aki szintén családi okokra hivatkozva távozott, majd egy rapper feltett egy közös képet vele, amint egy úgynevezett úriemberek klubjában (ez itt most konkrétan sztriptízbárt jelent) italoztak Atlantában. A rapper gyorsan törölte a fotót és azt mondta, hogy az egy régi kép volt, de Williamsen a buborékban használt NBA-s maszk volt, úgyhogy ez a próbálkozás elég gyengére sikerült...

Williams szerint nincs itt semmi látnivaló, Atlantába ment meglátogatni egy idős családtagját és ha már ott volt, összefutott a haverjával és elmentek a kedvenc atlantai éttermébe, ami történetesen a Magic City sztriptízbár - mint mondta, nem "szórakoztatták" őket, csak vacsoráztak. Több helyi forrás szerint egyébként Williams nagyon sűrűn keresi fel a helyet, de tényleg az étel miatt, sőt, a hírek szerint egész Atlantában tudják, hogy milyen jó itt a csirkeszárny.

Az NBA viszont kikérdezte a játékost, hogy pontosan hol volt és mit csinált, jelenleg pedig azt mérlegeli, hogy talán hosszabbítani kellene a négynapons karanténidőszakon ebben az esetben.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus