Lou Williams visszaszólt Kendrick Perkinsnek: "Fogd be"

A tv-s szakértővé avanzsáló egykori center kritizálta a Clippers szupercseréjét. 

Ahogy arról már beszámoltunk, Lou Williams tíznapos karantént kapott a ligától azért, mert az eltávja idején (amit családi okokra hivatkozva kért) egy sztriptízbárban járt - az NBA nagyon szigorúan veszi ezeket a dolgokat, a buborékban pedig 4 és 14 nap között meghatározhatja, hogy ki mennyi ideig legyen elzárva. Williams most tíz napot kapott (ő néggyel számolt), emiatt az alapszakasz kezdetéről is lecsúszik, így pedig pénzt is veszít.

Kendrick Perkins, az ESPN szakértőjévé váló korábbi center erre azt reagálta, hogy zavaró, hogy még az újonc Zion Williamson is érettebben tud viselkedni ebben a helyzetben (ő is eltávon volt családi ügy miatt), mint a veterán Williams.

A Clippers hátvédje a közösségi oldalán válaszolt és azt írta, hogy "Perk. Fogd be.", valamint ha összefutnak, akkor ne nevessen és ne mondja azt, hogy "ez csak tv", amikor ilyenekről beszélnek. Erre Williams csapattársa, Montrezl Harrell is a játékos védelmére kelt, mondván Perkins addig csak ne dumáljon, ameddig nem ismer minden tényt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus