Megint Team LeBron és Team Giannis lesz az All-Star gálán

Nem történt meglepetés a szavazáson - nyugaton teljes mértékben a szurkolók szavazata alapján alakult a kezdő, keleten Kemba Walker előzött.

Hétfőn véget ért a szavazás a 2020-as All-Star gála főmeccsének kezdőcsapataira, ma hajnalban pedig kihirdették a kezdőbe beválasztott embereket és a kapitányokat.

A szurkolói voksolást LeBron James nyerte, emellett összesítve is ő lett az első (a játékosoknál és a médiánál is az első helyen végzett) így nyugatról ő lesz az a játékos, aki kiválaszthatja majd, kivel akar együtt lenni a főmérkőzésen. Mögötte sincs meglepetés, mivel a frontcourt játékosok közül Anthony Davis és Kawhi Leonard, míg a hátvédek közül Luka Doncic és James Harden kerültek be - ők pontosan azok, akik a szurkolói szavazás legutóbbi részeredményénél és végül a végeredménynél is az első helyeken voltak.

Keletről megint Giannis Antetokounmpo kapta a legtöbb szavazatot, tehát a tavalyi év után idén is Team LeBron - Team Giannis összecsapás lesz az All-Staron - mint ismert, tavaly Jamesék győztek 178-164-re.

A görög mögött Pascal Siakam és Joel Embiid vannak még ott biztosan a frontcourtból, a hátvédektől pedig Trae Young és Kemba Walker. Walker az egyetlen, aki bármiféle változást jelent a szurkolói szavazáshoz képest - azt leszámítva, hogy Embiid megelőzte Siakamot, de ez lényegi különbséggel nem járt. A Boston Celtics irányítóját a drukkerek csak a harmadik helyre rakták, de a játékosok és a média is az elsőre, így a második helyre ugrott a szurkolói szavazást megnyerő, a játékosoknál harmadik, a médiánál pedig második Young mögé - kiütötte a szurkolóknál második, a másik két részen viszont csak hatodik Kyrie Irvinget a második pozícióból, így lett végül All-Star kezdő.

Egy hét múlva az edzők szavazásán kiderül, kik lesznek a cserék, magyar idő szerint február 7-én, hajnal 1 órától pedig jön az All-Star főmeccsének draftja - akkor fognak kialakulni a csapatok.

A nyugati végeredmény és ahogyan összejött:

A részletes keleti végeredmény:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus