Michael Jordan: Azt fogjátok hinni, hogy szörnyű srác vagyok

A Legek Ura szerint nem fest majd róla jó képet az érkező dokumentumfilm-sorozat. 

A Chicago Bulls 1997/1998-as szezonját, Michael Jordan utolsó bajnoki címét mutatja be közelről egy dokumentumfilm-sorozat, a The Last Dance, amelynek április 19-én érkezik az első két része - erről többen is elmondták már a véleményüket, van, aki szerint a fiatalok szemét fel fogja nyitni, hogy mekkora játékos volt Jordan.

Ő maga azonban nem így gondolja: szerinte vannak részek a filmben, amelyek az ő rossz oldalát emelik ki és sokan nem fogják érteni, hogy miért viselkedett "úgy" egyes csapattársaival, ahogy.

"Ha megnézik a felvételt, azt fogják gondolni, hogy egy szörnyű srác vagyok. Észre kell venni, hogy azért kezeltem így például őt, mert arra volt szükségem, hogy a playoffban kemény legyen az Indianák, a Miamik és a New Yorkok ellen, tudnom kellett, hogy számíthatok-e rá" - mondta Jordan.

"Amikor az emberek ezt megnézik, nem vagyok benne biztos, hogy megértik azt, hogy miért voltam ilyen intenzív, miért csináltam azt, amit, miért viselkedtem úgy és miért mondtam azt, amit mondtam" - tette hozzá. Azt is elmondta, hogy a győzelemnek és a vezérségnek is ára van, neki kellett húznia az embereket, amikor ők nem akartak újabb kihívást és bárkinek, aki csatlakozott a Bullshoz, onnantól az ő mércéje szerint kellett játszania a kosárlabdát.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus