Middleton: Giannisszal már többek vagyunk, mint barátok

Pont ezért nem győzködi arról, hogy maradjon Milwaukee-ban, azt szeretné, hogy úgy döntsön, ahogy neki a legjobb. 

December 21-éig írhatja alá a szupermax-hosszabbítást Milwaukee-ban Giannis Antetokounmpo, a Bucks kétszeres MVP-je ezzel öt évre 228 millió dollárt húzhatna be, míg ha végül a távozás mellett dönt, akkor csak négy évre 145 milliót kaphat másol - a Bucksnál viszont még nyáron is aláírhatja a szupermaxot. A csapat másik sztárja, Khris Middleton viszont nem győzködi arról Giannist, hogy írjon alá náluk.

"Tudja, hogy nagyon szeretném azt, hogy visszatérjen és aláírja a hosszabbítást, de közben tudom, hogy nagy döntés előtt áll, amit a családjával együtt kell meghoznia, mert ők a legfontosabbak. Bármit is csinál, tudja, hogy én maximálisan támogatni fogom, szóval beszéltem vele. Persze megpróbáltam meggyőzni, de végül mindenképp szeretni fogom és tiszteletben tartom, bármit is tesz. Az én helyzetemben tavaly ő is elmondta nekem, hogy mit érez. Szerintem ezen a ponton már többek vagyunk, mint barátok, nyolc évet töltöttünk el együtt, sok mindenen keresztülmentünk, szóval azt akarom, hogy neki és a családjának a legjobb legyen" - mondta Middleton az ESPN-nek.

Mike Budenholzer, a Bucks vezetőedzője szerint egyébként jó a kapcsolat a klub és a játékos között, gyümölcsöző megbeszéléseket tartottak a nyár folyamán, Giannis pedig nemrég vissza is utazott Görögországból Milwaukee-ba, hiszen kezdődik a szezon. Budenholzer viszont azt is elmondta, hogy szerinte egyáltalán nem olyan szezon elé néznek, ahol csak a bajnoki cím elfogadható, mert csak egy csapat nyerhet a végén - nyilván szeretnének nyerni, azért dolgoznak, de nem úgy állnak hozzá, hogy vagy bajnokok lesznek, vagy csalódás minden más.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus