Mindenki eladó a Wizardsnál, az első keselyűk már meg is jelentek

John Wall és Bradley Beal is vihető a fővárosiaktól - de nem miattuk érkezett az első érdeklődő.

Adrian Wojnarowski (ESPN) forrásai szerint a Washington Wizards elkezdte jelezni a többi csapat felé, hogy az egész roster vihető, John Wall és Bradley Beal is. A hírek szerint a fővárosi gárda Wall és Beal köré építkezne leginkább, de annyira gyengén játszanak a legfőbb kiegészítők, hogy limitált a csereértékük, így a két hátvéd körül nem tudja újrahúzni a keretet a Washington.

Scott Brooks együttese egyébként a pocsék idénykezdet után nyert néhány meccset, de most megint 5-11-gyel áll, és nem úgy tűnik, mint egy olyan gárda, amely össze fogja szedni magát bármikor is. Évek óta kérdés, hogy Wall mennyire jó vezér, mennyire tudja összefogni az együttest, vagy épp ellenkezőleg, mennyire bomlasztó személyiség, és egyelőre úgy néz ki, hogy teljesen mindegy, kit raknak köré, ez a csapat képtelen komolyabb eredményekre - idén pedig még annyira sem, mint az elmúlt szezonokban.

Kevin O'Connor (The Ringer) értesülései szerint a New Orleans Pelicans már érdeklődik az egyébként kifejezetten visszafogott idényt futó Otto Porter Jr. iránt. A Pelicans évek óta keres kicsatárt, a nyáron Kent Bazemore-ra is rámozdultak, de most Porter is képben van náluk - nagy kérdés, hogy mi olyat tudnak adni a Wizards számára, ami érdekelheti a washingtoni alakulatot. Úgy tűnik, Ted Leonsis tulajdonos megunta a mostani szenvedést, így talán áron alul is megszerezhetőek a játékosok, akár Porter is.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus