Montrezl Harrell a Los Angeles Lakersnél folytatja

A bajnok az Év Hatodik Embere mellett Wes Matthewst is leigazolta, miközben úgy nézett ki, hogy Dwight Howard marad, aztán mégis távozott - Marc Gasol helyettesítheti.

Alakul a bajnok Los Angeles Lakers kerete, miután több megegyezés is történt Rob Pelinkáék oldaláról.

Miután az aranysárga-lilák már múlt hét hétfőn megegyeztek az Oklahoma City Thunderrel az előző idény Év Hatodik Embere választásán második helyezett Dennis Schröder megszerzéséről, most begyűjtötték a 6th Man díj győztesét, Montrezl Harrellt is. Az energiabomba magasember 2 évre a teljes MLE-ért, valamivel több mint 19 millió dollárért igazolt át a városi riválistól - Patrick Beverley nem is volt boldog a hírek után.

Korábban Wes Matthews is dűlőre jutott a Lakersszel - ő 1 évre 3.6 millió dollárt fog keresni a bajnoknál, ami a bi-annual kivételt jelenti. Ezzel a Lakersnek veterán minimumjai maradtak, illetve a saját FA-it tudja még visszaigazolni ezeken felül.

Úgy tűnt egy ideig, hogy Dwight Howarddal hosszabbított a gárda, Howard twitteren ki is rakta, hogy újra a Lakers játékosa lesz. Ezt a tweetet azonban nem sokkal később törölte a center, majd egy kis idő után már jött a hír, hogy Howard inkább elment Joel Embiid cseréjének a Philadelphia Sixershez. Kérdés, hogy Harrell megszerzése után is kell-e még ötös a Lakersnek - ha igen, a hírek szerint Marc Gasol az egyik esélyes arra, hogy átvegye Howard szerepét.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus