Morey szerint D'Antoni minden idők egyik legjobb edzője

A Rockets GM-je számára olyan a csapat vezetőedzője, mint azok a nagy játékosok, akik nem nyertek (még) gyűrűt - szerinte D'Antoni a liga történetének egyik legnagyobb újítója.

A Houston Rockets GM-je, Daryl Morey Jonathan Feigennel (Houston Chronicle) beszélgetett, a téma pedig a gárda vezetőedzője, Mike D'Antoni volt.

Morey az interjú során azt mondta, hogy szerinte D'Antoni minden idők legjobb edzői közé tartozik. Olyan számára a tréner, mint azok a nagy játékosok, akik még nem nyertek bajnoki címet - reményei szerint ez lesz az a szezon, ahol megtörik majd a jég D'Antoninál.

Morey úgy érzi, hogy D'Antoni a liga történetének legnagyobb újítói közé tartozik, akivel nagyszerű együtt dolgozni. Szeretné, ha hosszútávon is megmaradna a munkakapcsolatuk, amihez persze mindkét fél kell, de a nyáron megpróbálnak közös nevezőre jutni.

Mint ismert egyébként, D'Antoninak nem sikerült megállapodnia a szezon előtt a Houstonnal a szerződéshosszabbításról, és sokan úgy számolnak, hogy vagy aranygyűrűt nyer James Hardenékkel ebben a szezonban, vagy távoznia kell az idényt követően.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus