Négy játékost kivásároltak, Wes Matthews Indianában

Megvolt a cserehatáridő, majd többeket kitett csapatuk: Wes Matthews, Enes Kanter, Zach Randolph és Omri Casspi is szabadlistán vannak, közülük Matthews-nak már az új csapata is megvan.

Véget ért a trade deadline, amelynek minden fontosabb lépéséről olvashattatok a nap folyamán - aki lemaradt, ezen a linken megtekintheti, hogy mi történt.

Ilyenkor természetes, hogy azoktól a játékosoktól, akiket nem akar megtartani csapatuk, megválik az éppen aktuális kenyéradójuk, márpedig a sort nem sokkal a cserehatáridő lejárta után megkezdték.

A Dallas Mavericks Zach Randolph-ot rakta waiverre, a Memphis Grizzlies Omri Casspitól köszönt el, a New York Knicks pedig kitette keretéből Enes Kantert és Wesley Matthews-t is. További kivásároltak lesznek valószínűleg nagyon hamar: a Phoenix Sunstól Wayne Ellington, valamint a Chicago Bullsnál Robin Lopez, mindketten tárgyalnak már jelenlegi klubjukkal a közös megegyezéses "válásról", sőt, Ellington valószínűleg ma waiverre is kerül.

Egy esetben már azt is tudni, hogy az illető hova igazol: ha Matthews lekerül a waiverről két nap múlva, akkor az Indiana Pacershez szerződik, ezt több hírforrás is megerősítette.

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus