Négycsapatos a Capela-féle csere

A Golden State helyett a Denver a negyedik fél, Malik Beasley, Juancho Hernangomez és még sokan mások csapatot váltanak a Hawks-Rockets-Timberwolves-Nuggets tranzakcióban.

Tegnap délelőtt volt arról szó, hogy a Houston Rockets, az Atlanta Hawks és a Minnesota Timberwolves egy hármacseréről tárgyalnak, amelyben Clint Capela menne Atlantába, Robert Covington pedig a Houstonhoz.

Akkor még úgy tűnt, hogy a tranzakció azon bukhat el, hogy a Minnesota a kapott és meglévő csereértékeit nem tudja beváltani D'Angelo Russellre, akit a Golden State Warriors nem akar adni. Előkerült azonban egy új szereplő: a Denver Nuggets.
 

Még nem hivatalos a csere, mert pénzügyileg is össze kell hozni, de több hírforrás is megerősítette, hogy a résztvevő felek megegyeztek egy üzletben.

A Rockets Covingtont és Jordan Bellt kapja egy 2024-es Warriors második körös mellett.

A Hawks Capelát és Nenét szerzi meg.

A Timberwolveshoz kerül Malik Beasley, Juancho Hernangomez, Evan Turner, Jarred Vanderbilt és a 2020-as Nets első körös.

A Nuggets pedig Gerald Greennel, Noah Vonleh-val, Shabazz Napierrel, Keita Bates-Dioppal és a Houston 2020-as első körös draftjogával lesz gazdagabb.
 

Még nem hivatalos a csere, az Atlantának el kell passzolnia valakit, de áldását adta mind a négy csapat, lényegében megköttetett az üzlet. A hírek szerint DeAndre Bembry iránt érdeklődik a Minnesota, amelynek van is egy rosterhelye, át tudja venni.

További információ, hogy a Timberwolves továbbra sem mondott le Russellről, a most kapott értékeket is megpróbálja felhasználni arra, hogy meggyőzze a Warriorst a cseréről.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus