Nem a Sárkány éve: Goran Dragic újabb két hónapot kihagy

A Heat irányítójára rájár a rúd, a térdét kell műteni.

Néhány perccel ezelőtt jelentette Adrian Wojnarowski (ESPN), hogy a Miami Heat irányítója, Goran Dragic két hónapot kénytelen kihagyni térdműtétje miatt - fájó hír ez a floridaiaknak, hiszen a játékmester már csapata legutóbbi 14 derbijéből is kihagyott tizenkettőt, nagyjából november közepe óta harcképtelen.

Az erősítés már úton van, hiszen Dion Waiters visszatérése közeleg (neki a bokájával akadtak gondok), de a szlovén hiányával továbbra sem lehet teljes Erik Spoelstra alakulata. Az az alakulat, amely idén eddig talán az elvárt szint alatt teljesít - tavaly 44-38-as mérleggel a hatodik helyet csípték el a konferenciában, idén azonban csak 13-16-tal állnak a kilencedik pozícióban. 

Hogy ki lehet Dragic helyettese, amíg maródi? Nyilván Waiters visszatérésével az ő kezében sokat lehet a labda. De ő idén még nem lépett pályára, amíg visszarázódik a játékba, talán Justise Winslow próbálgathatja újonnan megcsillantott playmaker énjét, vagy Josh Richardson kaphat nagyobb mozgásteret. A két Johnson, Tyler és James esélyesek még erre a szerepre, de valljuk meg, a szlovénnál jobb helyen van a labda, mint bármely előbb említett spílernél - lesz dolga Spoelstra mesternek...

 

Fotó: nba.com

 

 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus