Nem volna jó ötlet a késői playoff Anthony Tolliver szerint

A Memphis Grizzlies veterán shootere úgy véli, egy többhónapos kihagyás után lassan építenék fel újra magukat a játékosok.

Tíz napja áll már az NBA, ez idő alatt természetesen sokféle lehetséges forgatókönyv előkerült már az esetleges folytatást illetően. A korábban több csapatnál is megforduló Matt Barnes szerint ha belátható időn belül visszatér a liga mondjuk egy rájátszással, akkor az minden idők legjobb playoffja lehet, akkora löketet adna a folytatás a játékosoknak.

Anthony Tolliver, a jelenleg a Memphis Grizzlies alkalmazásában álló erőcsatár más véleményen van, szerinte egy-két hét leállás még belefér, de két-három hónap pauza után kvázi új szezonról beszélhetnénk, a jelenlegit nem sok értelme lenne folytatni

Persze a legtöbb játékos igyekszik formában tartani magát, de ez egyre nehezebb lesz, ugyanis sorra zárnak be az edzőközpontok is - azt pedig nem nehéz belátni, hogy a nagy videojáték-csaták közben fizikailag azért némileg visszaesnek a kosarasok. Eredetileg 30 naposra van hirdetve a leállás, ez valószínűleg még beleférne az összes csapatnak, de az Egyesült Államokban rohamosan nő a koronavírus-fertőzöttek száma, így a hátralévő három hét igen optimista forgatókönyvnek tűnik - valószínűleg hosszabb időre kell nélkülöznünk az NBA-t.

 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus