Nikola Jokic marad Denverben

Nagyon úgy tűnik, hogy a szerb klasszissal nem kell számolnia a rivális csapatoknak - megkapja az 5 éves maximumot a Denver Nuggetstől.

Arról volt már szó tegnap este, hogy a Denver Nuggets nem hívja le Nikola Jokic jövő évi, 1.6 millió dolláros csapatopcióját, méghozzá azon egyszerű oknál fogva, hogy jövő nyáron korlátozások nélkül bárhova igazolhatna, míg idén nyáron így korlátozott szabadügynököt csináltak belőle - minden ajánlatot tarthatnak rá.

Nagyon úgy tűnik azonban, hogy vele már nem kell számolnia a többi csapatnak, Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) ugyanis a délután folyamán jelentette, hogy a Denver nem akar semmiféle zűrt vagy sértődést, a jelenlegi tervek szerint meg fognak egyezni a szerb centerrel egy 5 éves, 146.5 millió dolláros kontraktusban, legalábbis felajánlják számára - ez a maximum számára, mivel a sapka 25%-ára jogosult szerződése első évében.

Fontos, hogy minden más híreszteléssel ellentétben nincs még megegyezés a két fél között, a terv azonban az, hogy meg sem próbálnak majd spórolni Jokic-csal - ha megvárnák más csapat maximumát, az csak 4 évre szólhatna kisebb éves emelésekkel.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus