Pascal Siakam és Enes Kanter játéka is bizonytalan a következő meccsen

A Raptors kiscsatár-erőcsatára az Embiiddel történt ütközés után sérült meg, Kanter pedig rásérült a vállára, de 56 percig a pályán maradt a négyszeri ráadásos meccsen.

A The Athletic torontói tudósítója, Blake Murphy jelentette, hogy OG Anunoby és Chris Boucher biztosan nem lép pályára a 76ers elleni párharc negyedik mérkőzésén, míg a Raptors idei playoffjának második legjobb pontszerzője, Pascal Siakam erősen kérdéses. A kameruni játékosnak a honfitársa, Joel Embiid "buktatása" során zúzódott meg a jobb vádlija.

Enes Kanter a Denver elleni, négy hosszabbítást hozó harmadik meccs után szokás szerint felkötött karral nyilatkozott, és azt mondta, hogy érzése szerint rásérült a bal vállára az első ráadásban. Kanter végül 56 percet töltött a pályán, mert "ez a playoff", de elképzelhető, hogy túlerőltette a sérült testrészt - további gond, hogy a meccs korábbi szakaszában egyszer a jobb karjára is ráesett, azt is fájlalja, elmondása szerint nem biztos benne, hogy a negyedik meccsen pályára tud-e lépni.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus