Patrick Ewing szerint Tom Thibodeau ideális jelölt a Knicks kispadjára

A klublegenda korábban dolgozott együtt a szakemberrel.

Továbbra sem dőlt el, kié lesz a következő szezonban a New York Knicks kispadja. A vezetőségi helyeket sorra tölti fel James Dolan tulaj, a vezetőedzői posztra azonban 11 jelölt verseng. A korábban befutónak vélt Tom Thibodeau kinevezését támogatná a csapat legendás centere, Patrick Ewing is.

"Úgy gondolom, Tom remek edző. Dolgoztunk együtt korábban, kívülről-belülről ismeri a játékot, régóta van a szakmában. Mindent megtesz annak érdekében, hogy minden mérkőzésre megfelelően készítse fel csapatát. Szerintem kiváló jelölt a vezetőedzői posztra." - vélekedett Ewing.

A gárda vezetősége csütörtökön Will Hardy-val és Jason Kidd-del interjúzott, ezért (sem) vettek részt a "másik" buborékkal kapcsolatos konferenciabeszélgetésen. Ma írtunk róla, hogy az Orlandóból kimaradó nyolc együttes számára Chicagóban biztosítana játéklehetőséget a liga, a Knicks azonban nem képviseltette magát a beszélgetésen - egyrészt az interjúk miatt, másrészt azért, mert szkeptikusak az ötlettel kapcsolatban. Több olyan veterán játékosuk van, akinek a szezon végén lejár a szerződése, ők nagy eséllyel nem is játszanának ezeken a tét nélküli összecsapásokon. 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus