Philadelphiában és Portlandben eltérnek a pihentetés-trendtől

A Philly sztárcentere 19, illetve 18 meccset hagyott ki az elmúlt két évben, ez a mennyiség változni fog - eközben Lillardék hallani sem akarnak a “load management”-ről.

Derek Bodner (The Athletic) jelentette, hogy tudomása szerint a 2019/20-as szezonban Joel Embiid a back-to-backek második felén is többször pályára léphet majd, legalábbis így tervezik meg a gárda alapszakaszát. Egyébként már az előző évadnak is így futott neki a Philly, hogy Embiid megkötések nélkül játszhat, azonban amint elkezdtek szaporodni a sérülésre hajlamos center egészségügyi gondjai, gyorsan változtattak ezen. 

Eközben a Trail Blazers két sztárja, Damian Lillard és CJ McCollum a helyi The Oregoniannek azt mondta, hogy ők bizony nem fognak meccseket kihagyni pihenés miatt. Lillard szerint ők nem szupercsapat, nem adatik meg nekik a load management luxusa - a nyugati konferencia annyira sűrű, hogy ezzel hátrányba hoznák a csapatukat, és ezt annak ellenére mondja, hogy a tavalyi konferenciadöntős menetelésben bizony nagyon elfáradt. McCollum szerint is őrületes rohanás lesz idén nyugaton a playoff-helyekért, talán ha meg tudnák fizetni Kawhi Leonardöt, akkor lehetne szó pihengetésről...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus