PJ Tucker hamarosan az egyik bajnokesélyeshez kerülhet

A Rockets veterán védője bemelegített a Kings elleni meccsen, majd nem vállalta a játékot - keresik a megoldást a távozására.

Adrian Wojnarowski (ESPN) jelentette, hogy a Houston Rockets veterán védője, PJ Tucker elutazott a csapattal Sacramentóba, be is melegített, ezt követően viszont úgy döntött, hogy nem lép pályára ma hajnalban. Több forrás is megerősítette, hogy Tucker extrém módon frusztrált amiatt, hogy a Houston még nem cserélte el egy bajnokesélyes csapathoz.

Stephen Silas vezetőedző elmondta, hogy most megpróbálják kitalálni, hogyan legyen jó mindenkinek, addig viszont már nem lesz a csapattal, mert ez az, ami senkinek sem jó. Hozzátette, ő még úgy tudta, hogy csütörtök este pályára lép, a helyzet nyilvánvalóan nem ideális, de megérti, hogy ez mindenkinek egy nagyon kemény év. 

Az elmúlt hetekben a Lakers, Bucks, Heat és Nets is tárgyalt a Houstonnal a lehetőségekről, de megállapodás nem született, mivel a Rockets egyelőre egy fiatal és azonnal használható játékost kér. Ezt egy 35 éves, lejáró szerződésű játékosért senki nem adta meg, bármennyire is fontos láncszem lenne mindenkinél a több poszton is kiemelkedő védőteljesítményre képes veterán. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus