Rose, Covington, Teague és Oubre is befejezte az idényt

Izzítja a tank motorját a Wolves, a Suns már régebben beröffentette azt. 

Több játékost is "lelőtt" erre az idényre csapata, természetesen főként olyan gárdákról van szó, akiket nem fogunk a rájátszásban látni.

A Minnesota Timberwolves jelentése alapján Derrick Rose, Robert Covington és Jeff Teague sem lép már pályára idén a csapat színeiben, a Phoenix Suns pedig az idény közben szerzett Kelly Oubre Jr.-t teszi sérültlistára.

Rose jobb könyökével van gond, ezért nem látjuk többet idén - az egykori MVP kiváló "Bounce-back" szezont zár, 18 pontos, 4.3 gólpasszos átlaggal, valamint egy emlékezetes 50 pontos meccsel

Covingtont év közben, a Jimmy Butler-féle csere részeként szerezte a Minny, ő már hosszabb ideje maródi a jobb térdével. Ro-Co játékára sem lehetett panasz új állomáshelyén, hiszen 14.5 pontja és 2.5 beszórt triplája mellé remek védőmunkát tett le a drafton anno senkinek nem kellő kiscsatár. 

A bal lábával bajlódó Teague helyzete közel sem ilyen rózsás, mindössze 42 mérkőzésen tudott pályára lépni ebben az esztendőben, és akkor sem hozta azokat a számokat és játékot, mint tavaly. 12.1 pontja és 8.2 asszisztja nem hangzik rosszul, de a játékra gyakorolt hatása elenyésző volt idén - 2019/20-ra van egy 19 milliós játékosopciója, van rá esély, hogy lehívja.

Oubre a deadline-kor érkezett a Phoenix Suns együtteséhez, a veterán Trevor Ariza ellenértékeként. Nem is játszott rosszul Arizonában a kiscsatár, 40 mérkőzésen 16.9-es átlagot hozott - persze komoly tétje nem volt ezeknek a derbiknek, mindenki tudta már ekkor, hogy nem a győzelmekre hajt a Suns. Egy kisebb műtétet fognak végrehajtani bal hüvelykujján, ezért nem látjuk már a pályán a nyáron korlátozott szabadügynök bedobót - de az ő jegelésével Phoenixben felcsendült egy, a ligában már régen hallott dallam... 

 

 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus