Rose és Doncic is All-Star jelenleg

Kijöttek az első részeredmények a szurkolók szavazásának állásáról - nyugaton az újonc szlovén és a régi szép időkre emlékeztető egykori MVP is ott van a jelenlegi kezdő csapatban.

Kijöttek az első részeredmények az All-Star szavazásról.

Nyugaton LeBron James már 1 millió szavazat fölött áll (1.08 millió), vezeti a teljes voksolást, és így természetesen a nyugati frontcourt játékosok között is első - mögötte Luka Doncic (680k) és Kevin Durant (660k) vannak, de Anthony Davis (605k) és Paul George (580k) is közel vannak a Top3-hoz. A hátvédek között Steph Curry vezeti a sort nyugaton (793k), a második helyen pedig a reneszánszát élő Derrick Rose (698k) áll - az előző két év MVP-i, James Harden (542k) és Russell Westbrook (460k) csak mögöttük.

Keleten teljesen egyértelműnek tűnik négy hely. A három frontcourt ember minden bizonnyal Giannis Antetokounmpo (992k), Kawhi Leonard (774k), valamint Joel Embiid (648k) lesznek - Embiid csapattársa, Jimmy Butler jócskán lemaradva (222k) a negyedik. A hátvédeknél Kyrie Irving utcahosszal vezet (910k), mögötte Dwyane Wade is elég egyértelmű második (409k) Kemba Walker (320k) és Ben Simmons (260k) előtt

Mint ismert, a szurkolók szavazatai mellett a játékosok és a média is voksol - így alakul majd ki a kezdők névsora, illetve így tudjuk majd meg, hogy ki az a konferenciánként egy-egy ember, akik a kapitányok lesznek, és csapatot választanak majd maguknak a beszavazott és az edzők által kiválasztott játékosok közül. Az tehát kevés, ha a szurkolók bevoksolják az illetőt a kezdőbe, ha a média és a többi játékos nem fogja, illetve utána a két kijelölt edző sem válogatja be a cserék közé.

A teljes eredménysor jelenleg:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus