Rudy Gobert és Donovan Mitchell rendezte a nézeteltéréseket

Legalábbis a Jazz francia centere szerint.

Pár nappal ezelőtt mi is írtunk róla, hogy a The Athletic-nek nyilatkozó források szerint a Utah Jazz két All-star játékosa között még mindig rossz a viszony Gobert koronavírussal kapcsolatos felelőtlen viselkedése miatt. A francia center most az Instagramján jelentkezett be élőben, ahol elmondta, a kettejük közötti súrlódás jóval kisebb, mint ahogyan azt a média beállítja. Az eset után Mitchell egy tévéműsorban beszélt arról, hogy gondokat okozott a csapaton belüli kémiában csapattársuk viselkedése - ezután sokáig nem beszélt egymással Mitchell és Gobert, de a center elmondása szerint néhány napja felhívták egymást, lezárták ezt a dolgot, és innentől kezdve a bajnoki cím megszerzésére koncentrálnak. 

Gobert szerint ez nem arról szól, hogy valaki nem profi, hanem a kapcsolatokról - nincs két egyforma, és nincs tökéletes kapcsolat, ahogyan nincs tökéletes házasság sem. Ő és a csapattársai sincsenek ilyen viszonyban, de nem is kell, egy dolog számít, hogy a nap végén ugyanarra fókuszáljanak, a győzelemre. Mindketten felnőtt emberek, és mindketten azt teszik, amit kell, hogy a végén győzzenek. 

Gobert, aki az elmúlt hetekben számos halálos fenyegetést is kapott, annyit tett hozzá, hogy ez nem is a harc ideje - naponta ezrek halnak meg, most arra kell koncentrálni, hogyan segíthessünk az embereknek, hogyan adjunk pozitív impulzust, csak erre szabad fókuszálni. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus