Serge Ibaka és a Brooklyn Nets között kölcsönös az érdeklődés

Andre Drummond és Jabari Parker lehívta a játékosopcióját, James Ennis viszont nem. Kiderült, hogy milyen draftjogokat kap a Pelicans Jrue Holidayért cserébe. Deividas Sirvydis megy a Pistons edzőtáborába.

Brandon Robinson (Heavy.com) információi szerint kölcsönös az érdeklődés Serge Ibaka és a Brooklyn Nets között. A hír alapját az jelentheti, hogy Ibaka korábban csapattársa volt Kevin Durantnek, valamint az elmúlt napokban a csapattal összeboronált James Hardennek is az Oklahoma City Thundernél.

Marc Stein (New York Times) számolt be róla elsőként, hogy Andre Drummond lehívta a 2020/21-es idényre szóló opcióját, így nem lesz szabadügynök. A Cleveland Cavaliers centere 28,7 millió dollárt fog keresni az előttünk álló szezonban.

Shams Charania (The Athletic) két játékosopció sorsáról is beszámolt az elmúlt órákban. Jabari Parker visszatér a Sacramento Kings csapatához, miután belépett szerződése utolsó évébe, ami 6,5 millió dollárt garantál neki. James Ennis, az Orlando Magic veterán kiscsatára ugyanakkor szabadügynök lesz, lemondott a 2,1 milliós opciójáról.

Újabb részletek derültek ki Jrue Holiday cseréjével kapcsolatban. Adrian Wojnarowski (ESPN) arról számolt be, hogy a Boston Celtics és a Denver Nuggets is tárgyalt a New Orleans Pelicans csapatával, mielőtt a Milwaukee Bucks megnyerte volna a versenyfutást. Andrew Lopez (ESPN) információi szerint az eredeti csomaghoz képest annyi változás történt, hogy a Pelicans is küld egy draftjogot a Bucksnak, mégpedig az idei játékosbörzére szóló 60. választási jogot. Többen is írtak arról, hogy a 42. választási jogot is megkapja a Bucks, de ezt még egyetlen hiteles forrás sem erősítette meg.

Bobby Marks (ESPN) hozta le, hogy pontosan milyen draftjogokat ad fel a Bucks azért, hogy megszerezze Holidayt: az Indiana Pacers 2020-as első körösét, a 2025-ös saját első körösüket, valamint a 2027-es saját első körösüket. 2024-ben és 2026-ban dönthet úgy a Pelicans, hogy kicseréli a saját választási jogát a mostani üzletfelével. Egyik draftjog sem védett, mindenképpen oda kell őket adnia a Bucksnak.

A Hapoel Bank Yahav Jerusalem 20 éves litván játékosa, Deividas Sirvydis részt fog venni a Detroit Pistons edzőtáborában. A fiatal kosaras a 2019-es draft 37. helyén kelt el, de akkor nem vitte át a Pistons. Sirvydis májusban többéves hosszabbítást írt alá jelenlegi csapatával, de a szerződése tartalmaz kilépési záradékot.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus