Steph Curry is betegen játszott, főszerepben a GSW orvosi stábja

A Warriors vezére nem véletlenül játszott gyengébben a Raptors elleni második meccsen, betegséggel bajlódott és a találkozó közben is kezelni kellett.

Írtunk már arról, hogy mennyire rájár a rúd a Warriorsra ebben a rájátszásban a sérüléseket tekintve és ma hajnalban Klay Thompson, illetve Kevon Looney problémái mindezt jelentősen meg is toldották - azóta azonban az is kiderült, hogy Steph Curryvel is voltak problémák. A GSW vezére kiszáradásra utaló tüneteket produkált és szédült az első negyedben, a csapat orvosi stábja pedig mindent elkövetett, hogy vállalható állapotba hozza - ez sikerült, amikor visszatért a pályára, a második negyed végén át tudta törni az addigi gátat és gyors egymás utánban több kosarat is szerzett.

A negyedik negyedben azonban Klay Thompson kidőlése után már nem maradt ereje, a Raptors csak rá koncentrált (VanVleet üldözte folyamatosan, a többiek zónáztak) és ebben a játékrészben egyetlen pontot sem szerzett, úgyhogy összességében nem zárt jó estét. "Egyszerűen nem éreztem jól magam a mérkőzés elején, nem tudom az okát, hogy miért. De végül mindegy, semmi sem tarthat távol attól, hogy a döntőben pályára lépjek, ha lehetséges. Mindenesetre sok időm van összeszedni magam a harmadik meccs előtt" - mondta erről Curry.

A GSW keretéből jelenleg Durant hiányzik, (minimum) félig sérült Thompson, Looney és Iguodala, Curry beteg, Cousins most tért vissza - főszerepben van a klub orvosi stábja, amely egyébként a múlt nyáron megújult...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus