Suns-Clippers párharcok lesznek a 2k bajnokság elődöntőiben

Elég simán alakultak a negyeddöntők, ahol senki nem választhatta azt az együttest, amivel az első körben játszott - a Phoenixtől és a Clipperstől is 2-2 ember jutott a négy közé.

Ma hajnalban megtartották az NBA 2k Players Only bajnokság negyeddöntőit, amelyben annyi szabály volt, hogy azzal a csapattal nem lehetett senki, amivel az első körben játszott.

Az első meccsen Devin Booker a Dallas Maverickset választotta, míg Rui Hachimura a Los Angeles Clipperst. Az első negyed még szoros volt, aztán Booker elkezdett varázsolni Luka Donciccsal, és végül 71-55-re győzött.

A második mérkőzésen Derrick Jones Jr. gondolkodott a Philadelphia Sixersen, de amikor Montrezl Harrell belebegtette, hogy a Milwaukee Bucksszal lesz, akkor Jones végül a Dallast választotta - erre Harrell a Portland TrailBlazerst. Harrell vezetett a negyedik negyed előtt, és bár Jones is megpróbált Donciccsal egy comebacket, ez nem sikerült, 71-66-ra nyert a Clippers magasembere.

A harmadik negyeddöntőben Deandre Ayton a Clipperst, Trae Young pedig a városi rivális Los Angeles Lakerst foglalta le magának. A két játékos már korábban is játszott egymás ellen 2k-t még az előző évek sorozataiban (például a 2017-es McDonald's All-American tornán), és akkor állítólag Youngnak jobban ment. Most nem, 73-66-ra győzött a Suns centere, így ő került az elődöntőbe.

Az utolsó összecsapáson pedig Andre Drummond a Bucksra tette le a voksát, míg Patrick Beverley a Sixersre szavazott. A Clippers hátvédjének be nem állt a szája, végig magyarázott a találkozó során, de végül volt is alapja, mert 69-62-re diadalmaskodott a Cavs centerével szemben.
 

Az elődöntőkben tehát Suns-Clippers párharc lesz mindkét ágon. Mostantól minden sorozat két nyert mérkőzésig fog tartani, és az elődöntőket, valamint a döntőket is lejátsszák majd szombaton éjszaka. A győztes 100.000 dollár jutalomban részesül, amit odaajándékozhat valamelyik jótékonysági szervezetnek.

A párosítások a következőek:

Devin Booker - Montrezl Harrell
Deandre Ayton - Patrick Beverley

 

A negyeddöntős mérkőzések:

Devin Booker - Rui Hachimura:

Derrick Jones Jr. - Montrezl Harrell:

Trae Young - Deandre Ayton:

Andre Drummond - Patrick Beverley:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus