A Boston Celtics csendben vezeti Keletet, Doc Rivers kerek jubileumnál

Úgy tűnik, hogy a Celticsnél Kemba Walker játéka és személyisége az ideális fit, Gordon Hayward és Jayson Tatum is kivirágzott. Jimmy Butler LeBron James nyomdokain halad, továbbra is húzza maga után Miamit. LaMarcus Aldridge tőle ritkán látott teljesítménnyel tolta meg a Spurst, Dejounte Murray-t már csak a perclimit akadályozza. Kawhi Leonard és Lou Williams elintézte a Portlandet, a Blazersben lassan fel lehet írni a "figyelendők" listájára Anfernee Simonst. 

Kemba Walker szerényen fogadta a köszöntést Charlotte-ban, a meccsen sem akart mindenáron villogni, teret hagyott az újabb remek teljesítményt lerakó Gordon Haywardnak és Jayson Tatumnak:

Jimmy Butler 30 pontot vert be egy félidő alatt, ilyenre Heat-mezben utoljára LBJ volt képes - Tyler Herro továbbra is elképesztően jó, Goran Dragic pedig pár évet fiatalodott:

LaMarcus Aldridge ritka pontesőinek egyike, Dejounte Murray csak az óvatosság miatt nem csinált tripla-duplát:

Kawhi Leonard és Lou Williams parádéja hozta meg Doc Rivers 900. alapszakasz-győzelmét edzőként, ezzel egyébként egy szűk, 13 fős klub tagja lett - ebben a szezonban egyébként reális esélye van a Top10-re, megelőzheti Dick Mottát, Red Auerbach-ot és Bill Fitch-et, ehhez még 45 győzelmet kell összeszednie a Clippersnek. 

Anfernee Simons most elleshetett ezt-azt Lou-Willtől, szépen lassan beletanul a hatodik ember szerepébe:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus