A Clippers szupercseréi történelmet írtak, Goran Dragic pótolta Butlert

Lou-Will és Harrell is 30 pont fölé jutott, George-dzsal hármasban 98 pontot szórtak be. Goran Dragic gond nélkül vezényelte le a Miami újabb hazai győzelmét Hassan Whiteside új csapata ellen, a Grizzliesben ezúttal Jonas Valanciunas szórt 30 pontot a Phoenix ellen, Dante Exum 28 ponttal jelentkezett Clevelandben, de ez is kevés volt a Shabazz Napier húzta Wolves ellen. 

A Clippersnél soha nem fordult elő, hogy három játékos is 30 pontig jusson, ma ezt hozta Paul George, Lou Williams és Montrezl Harrell is - utóbbi kettő a cserepadról érkezett, ilyen duplán 30 pontos meccsre az egész ligában 1971 óta nem volt példa. Marcus Morris nagyon igyekezett, de neki is fejet kellett hajtania:

Goran Dragic magától értetődő módon vette fel Jimmy Butler elejtett varázspálcáját is oktatta le a Portlandet, ahol Damian Lillard mellől hiányzott CJ McCollum, míg Hassan Whiteside-ot vegyes érzelmekkel fogadta a nézősereg...

Jonas Valanciunas 30-asa ezúttal többet ért, mint Devin Booker 40-ese, Dante Exum pedig hiába igyekezett nagyon, Gorgui Dieng és Shabazz Napier vezérletével mostanában megállíthatatlan a Minny. A Lakers blokkpartijáról már írtunk, emellett Anthony Davis és LeBron James vitte a prímet, ahogy megszokhattuk:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus