A Clippers-Rockets pont olyan idegbeteg meccset hozott, amilyet vártunk

Russell Westbrook "megőrült" és minden tekintetben főszereplővé vált, Lou Williams és Patrick Beverley kiállíttatta magát, a Clippers pedig a végén nagyon csúnyán elbukta a rangadót. Giannis Antetokounmpo a "nagyszínpadon" is bemutatta a triplázását, Davis és James ezúttal üres számokat hozott az elsők csatájában, ami egyúttal családi találkozó is volt. Dinwiddie 41 pontjánál többet ért Patty Mills 27-je, a Jazz pedig továbbra is szenved, de Mitchellék így is hozzák a meccseket. 

Russell Westbrook előkapott egy 40 pontos meccset a LAC ellen és Hardennel megoldották a győzelmet, de nem csak emiatt marad emlékezetes a mai napja, hiszen egyszer teljesen feleslegesen megnézette az egyik gyűrű vízszintességét, illetve egy értelmetlen technikait is összeszedett, miután nemezisét, Patrick Beverley-t kiállították. Nem csak PatBevnek kellett idő előtt levonulnia, Lou Williams is nekiment a bíróknak - lesz miről beszélgetni az öltözőben, hiszen hiába ment előre Paul George és Kawhi Leonard, ha a társak nem a mérkőzésre koncentrálnak...

Giannis Antetokounmpo triplázására nemrég mi is felhívtuk a figyelmet, a görög MVP pedig öt hármast szórt be a Lakersnek - hiába dobott 36-ot Anthony Davis és tripla-duplázott LeBron James, ma végig a Bucks hátát nézték. A meccs érdekessége a lefújás után jött el, hiszen a két csapatban összesen három Antetokounmpo található:

Spencer Dinwiddie hiába jutott el 40 pont fölé, ha a túloldalon jobban eloszlottak a terhek - az ausztrál veterán, Patty Mills lubickolt is. Eközben Donovan Mitchell és Rudy Gobert tartja víz felett a Jazzt:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus