A James-Davis duó picivel jobb volt Leonardéknél, Zionék is alkottak

A négy nagy sztár alapvetően hozta magát a rangadón, de Avery Bradley is sokat tett hozzá a Lakers sikeréhez. A Holiday-Williamson-Ball triót élmény nézni, Devin Bookerék szétdobták a Giannis nélküli Buckst, Duncan Robinson még mindig tudja fokozni a tripladobásait, Luka Doncicék kellemetlen élményeket szereztek a Pacers ellen, Rudy Gay csak egyszer mentette meg a Spurst, nem működött a Rockets, Powell és Lowry vezetésével nyert a Raptors az elégedetlen sacramentói publikum előtt. 

James és Davis remek meccsét Avery Bradley szezoncsúcsa emelte győzelemmé, a túloldalon hiába volt jó Kawhi Leonard és Paul George, végül fejet kellett hajtaniuk. 

Jrue Holiday majdnem 40 pontot szórt a Wolvesnak, Lonzo Ball és Zion Williamson pedig rengeteg látványos megoldással, többek között félpályán túli alley-oopokkal jelentkezett. 

Antetokounmpo kisebb térdgondjai lehetőséget adtak a Sunsnak, Devin Bookerék éltek is vele. Duncan Robinson az első draftolatlan játékos, aki zsinórban három meccsen legalább 7 hármast szór be, az idei ranglistán egyébként Top5-ben van a bedobott hármasokat tekintve. Luka Doncic ezúttal nem számíthatott a betliző Porzingisre, Rudy Gay a rendes játékidő végén parádézott, James Harden és Russell Westbrook hiába játszott egyszerre, semmire nem ment vele a Houston, míg Kyle Lowry és Norman Powell szállította a győzelmet a Raptorsnak - no meg Luke Walton, aki a kispadon felejtette Buddy Hieldet a végjátékban, meg is kapta érte a magáét.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus