A Jazz és a Pacers bemutatta, hogyan kell elbukni egy győzelmet

Utahban Nikola Jokics parádézott, Torontóban Pascal Siakam és Serge Ibaka fordította meg az Indy elleni összecsapást. Andre Drummond elszabadult, Jayson Tatum elképesztően sokoldalúan játszott, Dennis Schröder tovább növelte a csereértékét, remekül működött a Young-Collins atlantai duó, Kristaps Porzingis mai mérlege 32 pont és egy törött orr, Paul George pedig vezérként vitte hátán a Clipperst. 

Egy megnyert meccset adott oda a Jazz a közvetlen riválisnak, ahol Nikola Jokics és Jamal Murray megoldotta a pontszerzést – Jokics 30-20-10-es tripla-duplája egyébként nem mindennapos, a liga történetében mindössze 10. alkalommal szállított valaki ilyen TD-t. A végjátékot érdemes majd visszanéznie a Jazznek, alaphibákat követtek el. 

Jól működött a Pacers csapatjátéka, de a végjátékban nagyon feljavult Pascal Siakam és Serge Ibaka, az utolsó perc eléggé burleszk-szerűen alakult az Indiana szempontjából. A Toronto egyébként franchise-rekordot állított fel:

Andre Drummond egyelőre úgy tűnik, hogy marad Detroitban, majdnem hozott is egy 30-20-as meccset, Dennis Schröderre a mai performansza után még jobban megnőhet a kereslet, Jayson Tatum pedig igazolta, hogy már nem csak egy hatékony pontszerző, a pályán minden pontján tud segíteni. 

Kristaps Porzingis 32 pontot szórt, de belenézett egy brutális könyökösbe, a legutóbb pont egy hasonlót kapó Paul George fontos pillanatokban állt a sereg élére, Atlantában pedig felkészültek Clint Capela fogadására – Trae Young mellett könnyű élete lehet támadásban, John Collins mellett pedig védekezésben:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus