A Minny vezeti Nyugatot, a Philly az egyetlen hibátlan csapat

Az eltiltott Towns és Embiid nélkül is villog a Minny-Philly duó, Wigginsék ráadásul ötből négyszer idegenben léptek pályára. Giannis back-to-back 30 pontos meccsel, Damian Lillard nyolc triplával kezd bemelegedni. Eric Paschall lehet a következő napok-hetek(-hónapok?) Warriors-húzóembere, a Detroit Luke Kennard és Bruce Brown vezetésével hősiesen küzd a sérülésekkel. Paschall mellett ma Ja Morant, Admiral Schofield és Jarrett Culver képviseli az újoncokat.

A Minnesota sztárja, Karl-Anthony Towns előre megmondta, hogy idén egy kemény Wolves-szal fognak találkozni az ellenfelek, ez egyelőre nem tűnik üres fogadkozásnak - a magasember eltiltása miatt elő kellett lépnie a többieknek. Andrew Wiggins, Gorgui Dieng, az újonc Jarrett Culver és Robert Covington is megtette - a Minnesota pedig Nyugat élén áll. 

A Phillyben a Towns-Embiid verekedés másik fele, Joel Embiid sem léphetett pályára, de Furkan Korkmaz szíve és keze a helyén volt - no meg Al Horford és Ben Simmons all-around játéka:

Giannis Antetokounmpo két egymást követő este jutott el 30 pont fölé, hogy a többi mutatóját ne is említsük:

Dame Time volt Portlandben:

Andre Drummond sem híve a load managementnek, back-to-back csinált 20-20-as meccset - Derrick Rose nem játszhatott húzódás miatt, így Luke Kennard és Bruce Brown alkothatott:

Eric Paschall a Warriors legponterősebb játékosa - igyekezzünk hozzászokni:

Ja Morant jól dolgozott a Phoenix ellen:

Admiral Schofield egy gyenge Wizardsban ugyan, de remek számokkal zárt:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus