A Sacramento komolyan gondolja a playoffot, de a Grizzlies is

A Kings idegenben szedte szét a Portlandet, de Moranték sem lassítanak. Christian Wood éppen megmenti a karrierjét, Kevin Love-ék ismét megviccelték a Denvert, Terry Rozierék a Houstont, Eric Paschallék pedig a 76erst.

A Sacramento az All-Star Gála után más sebességi fokozatba kapcsolt, ma egyik riválisukat, a Portlandet verték le idegenben: Bogdan Bogdanovics, Buddy Hield és Harrison Barnes is remekelt, a túloldalon viszont nem volt igazi vezér, CJ McCollum is inkább csak a keménykedéssel foglalkozott. 

A Sacramento célja több másik csapattal együtt a Grizzlies befogása, azonban a Memphis egyelőre állja a sarat, ezúttal Jonas Valanciunas és Ja Morant vezette őket sikerre. 

Christian Wood hosszú évek szenvedése után talán megveti a lábát a ligában, Rudy Gobert ellen dobni 30 pontot mindig jó ajánlólevél - a Jazz azért a győzelmet elvitte, Bojan Bogdanovic és Donovan Mitchell volt a két főkolompos:

Kevin Love és a Cavs idén másodszor lepte meg Jokicsékat, a Terry Rozier-Devonte’ Graham-PJ Washington trió elhomályosította James Harden tripla-dupláját, Eric Paschall és Damion Lee pedig meglepő győzelemre vezette a GSW-t a Philly ellen: 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus