Anthony Davis és James Harden 40 felett, Lillardék újra nyeregben

Anthony Davis megint nem kímélte volt csapatát, a Lakersnél megtisztelték Lonzóékat, James Harden ezúttal Clint Capelával szedte szét a Phillyt, Lillardék a foghíjas Washington ellen nem hibáztak, Booker és Oubre Jr. kíméletlen volt a Knicksszel, Trae Youngék közel voltak a Boston megtréfálásához, a Magic viszont meg is viccelte a Miamit. 

Anthony Davis megint 40 fölé jutott a Pelicans ellen, mellette LeBron James 15 gólpasszal gardírozta a gárdát - a túloldalon Brandon Ingram és Lonzo Ball emelhető ki, akik Josh Hart társaságában szép fogadtatásban részesült. 

James Harden társa ezúttal Clint Capela volt (Russell Westbrook a zsákolások kihagyásában jeleskedett), Ben Simmonsék nem tudtak felnőni hozzájuk. 

Damian Lillardnak nincsenek jó napjai, ez kihat a Portlandre is, ma viszont jó volt a Wizards ellen, ahogy a 20-20-as meccset hozó Hassan Whiteside is - ahol azért ne menjünk el szó nélkül Jordan McRae 35 pontos karriercsúcsa mellett:

Devin Booker és Kelly Oubre Jr. intézte a Knicks elleni győzelmet, Trae Young utolsó vállalását leszámítva kiválóan játszott a Jaylen Brown húzta Boston ellen, Nikola Vucsevicsék pedig könyörtelenül kihasználták Jimmy Butlerék problémáit. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus